Cel mai frumos cadou de ziua mea: să sprijinim împreună proiectul lui David, Faces of Autism

 

Laszlo Bodor Asociația ONEKIND

100% Complete
2,615 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
23
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De David mă leagă o prietenie atât de frumoasă încât mi se pare greu de descris în cuvinte. L-am cunoscut acum 3 ani dar am impresia că îl știu de mult mai mult timp. Asta pentru că în acești 3 ani am făcut foarte multe lucruri împreună: ne-am plimbat în parc, am mers la film, la restaurant, am povestit ore în șir despre călătorii, am fost cu el și părinții lui chiar și la terapie cu delfinii în Ucraina.

Când avea doi ani, David a fost diagnosticat cu autism înalt funcțional. Nu a vorbit până la 5 ani, nu avea contact vizual și nu interacționa cu cei din jurul său. Anii care au urmat au însemnat ore întregi de terapie zilnic (ABA, logopedie, terapie cu animale, art-terapie, terapie ocupațională), timp în care David s-a deschis din ce în ce mai mult.

Acum David este un adolescent de 14 ani, vorbește, citește, merge la o școală normală și este pasionat de geografie, călătorii și fotografie. Aparatul de fotografiat este fereastra sa către lume. În ultimii ani el a avut mai multe expoziții de fotografie și îî place să publice imaginile pe care le surprinde pe blogul lui și pe rețelele sociale, împărtășindu-și astfel pasiunile cu prietenii săi.

Anul acesta, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, David a lansat proiectul Faces of Autism în cadrul căruia fotografiază copii și tineri cu autism. Fotografiile sunt publicate online, pe social media și pe pagina www.facesofautism.ro împreună cu povestea fiecărei persoane. 

Proiectul urmărește explorarea multiplelor fețe ale autismului, de la persoane nonverbale până la oameni independenți, cu o viață aproape normală iar David își dorește ca prin acest proiect să ajute la schimbarea percepției societății cu privire la autism.

Eu cred foarte mult în David și cred că el este cel mai bun exemplu că persoanele cu autism au un rol la fel de important în această lume ca toți ceilalți și ei merită și trebuie integrați în societate.

Faces of Autism este un proiect foarte aproape de sufletul meu și cred în potențialul lui de a face o schimbare în bine. Tocmai de aceea vă invit ca anul acesta în loc de cadouri de ziua mea să faceți o donație pentru a sprijini dezvoltarea acestui proiect. Este fără dar și poate cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți face de ziua mea. Vă mulțumesc! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

SUSŢIN PROIECTUL

Faces of Autism

Faces of Autism prezintă portrete ale copiilor, tinerilor sau adulților cu autism, dar urmărește și explorarea multiplelor fețe ale autismului, de la persoane nonverbale până la oameni independenți, cu o viață aproape normală.

Fiecare copil cu autism poate avea o pasiune care să-i transforme dizabilitatea într-un avantaj. Un copil recuperat, înarmat pentru viață cu o pasiune puternică, devine un membru activ al societății, desprinzându-se de stigmatul asistatului social.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

23 Donații

La mulți ani #demilioane și putere să faci bine în continuare!
17 Nov 2020

Agnes Bodor

100 RON
17 Nov 2020

SR

105 RON
La multi ani! Si succes lui David!
16 Nov 2020

Anonymous

100 RON
Cu drag !
16 Nov 2020

En

107 RON
16 Nov 2020

Ramo, Andrei si Horica

100 RON
La multi ani, prieten bun!
16 Nov 2020

Ioana

50 RON
La mulți ani cu sănătate!
16 Nov 2020

Rox

50 RON
La multi ani Laci! Si succes lui David!
16 Nov 2020

Anonymous

150 RON
La mulți ani frumoși și fericiți, Laszlo!
16 Nov 2020
La Multi Ani, Laszlo!
16 Nov 2020

Paula Beudean

50 RON
La mulți ani şi mult succes lui David cu proiectul lui!
16 Nov 2020
16 Nov 2020
La multi ani, Laci! Multa sanatate si sa te bucuri de cat mai multe proiecte de-ale lui David!
15 Nov 2020
15 Nov 2020
La multi ani, colegu'! Mult succes, David! <3
15 Nov 2020

The Solomon

150 RON
La multi ani!
13 Nov 2020

Anonymous

100 RON
Felicitări!
13 Nov 2020
La multi ani, Laszlo! Felicitari si respect pentru tot ce faci! 🧡
13 Nov 2020
12 Nov 2020

Constantin Si Alina

150 RON
Te iubim, Laci! La multi ani!
12 Nov 2020

La multi ani cu inima tot mare!

210 RON
Si mult succes lui David, in tot ce isi propune!
12 Nov 2020
<3
12 Nov 2020
La multi ani și la multe portrete reușite! ❤️
12 Nov 2020
Laszlo Bodor : Asociația ONEKIND
Cel mai frumos cadou de ziua mea: să sprijinim împreună proiectul lui David, Faces of Autism