Un alt fel de cadou de ziua mea :)

 

Oana Somesan Asociația ONEKIND

27.5% Complete
275 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare lume! :) Ajutati-ma sa sustin unul dintre proiectele atat de minunate ale organizatiei Envision si anume, Galantom. Despre ce este acest proiect?

"Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Scopul acestei platforme este să crească impactul și vizibilitatea proiectelor organizațiilor care aduc schimbare în comunitate și să promoveze oamenii care se implică voluntar prin fundraising și friendraising pentru cauzele în care cred."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

75 RON
21 Apr 2021

Anonymous

50 RON
13 Mar 2021

Anonymous

150 RON
08 Mar 2021
Oana Somesan : Asociația ONEKIND
Un alt fel de cadou de ziua mea :)