ADELA AJUTA FAMILIA TROFIN SA AIBE UN ACOPERIS DEASUPRA CAPULUI.

 

Adela Szatvanyi Asociația ONEKIND

100% Complete
1,650 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
2
Donații

Prima mea cursă de 10 kilometri a fost în Bucuresti, la maratonul Reiffeisen din octombrie 2013, iar primul maraton a fost in Grecia, Marathon, în noiembrie 2014.

Am susţinut cauze umanitare și reușesc să îmbin cu succes obiectivele personale cu acţiunile de voluntariat. Recent, m-am alăturat comunităţii Galantom, implicându-mă cu entuziasm în strangerea de fonduri pentru protejarea mediului şi bunăstarea societăţii.

Pana în prezent am fost fundraiser Galantom pentru MaiMultVerde, iar acum am decis să fiu fundraiser și pentru familia TROFIN.

Pentru a susţine acest proiect voi participa la Raiffeisen Bucharest Marathon 2015 și sper să strâng cât mai mulți bani, astfel încat familia TROFIN să aibă un acoperiș deasupra capului și să iși crească copiii cu bunavoință, întelegere și multă iubire.

Mai multe despre cazul familiei Trofin poti citi aici.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

Familia Trofin inseamna sotii Ana si Petru, 34 si 35 ani si 3 copii de 10, 13 si 16 ani Gabi, Diana si Ionela

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

2 Donații

Multumim prietenilor de la S.C. LATERAL SRL pentru ca sunt alaturi de noi si de familia Trofin!!!
28 Sep 2015
Hai Adela :) You can do it !
08 Sep 2015