Les Ballerines du Soleil sunt Galantomi si Galantoame la Maratonul Bucuresti :)

 

Răzvan Soare Asociația ONEKIND

25.5% Complete
255 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Intr-o formula noua, dar la fel de sprintene, noi, Balerinele lu' Soare, vom alerga in aceasta toamna in echipa de stafeta la Bucharest International Marathon.

Daca in primavara am alergat pentru o cauza de suflet, de data asta ducem lucrurile la un nou nivel: ii vom sustine pe cei care sprijina oamenii de bine si au creat aceasta platforma minunata - Galantom.

Ne alaturam celorlalti 1363 de fundraiseri si vom alerga pentru a sustine un proiect fara de care nu ar fi existat o comunitate mare de oameni generosi si dezinteresati, care in fiecare zi aduc schimbare in comunitate. Mai mult decat alergatori, suntem galantomi si o spunem clar si raspicat.

Sustine-ne si tu si da-ne un zvac sa nu ne oprim, alaturandu-te oamenilor de bine.

Echipa Les Ballerines du Soleil iti multumeste!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donații

19 Jul 2019

Gabi si Oana Solomon

100 RON
Cu intarziere pentru balerini lu Soare :))
14 Oct 2015
Balerinele lu' Soare Sprintene alergatoare :)
06 Oct 2015
Hai bre!
23 Sep 2015
Răzvan Soare : Asociația ONEKIND
Les Ballerines du Soleil sunt Galantomi si Galantoame la Maratonul Bucuresti :)