Asociația ONEKIND

Asociația ONEKIND

Susțineți educația lui David, fotograful cu autism!

Status: Fundraising

David Stescu este un tânăr fotograf autist, de 17 ani. De mai mulți ani, părinții se luptă să-i asigure fonduri pentru terapie și educație. Respins de școlile de stat, David își continuă educația în privat.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Când avea 2 ani a fost diagnosticat cu tulburări din spectru autist. David nu a vorbit până la 5 ani, nu avea contact vizual și nu interacționa cu cei din jurul său. Anii care au urmat au însemnat ore întregi de terapie zilnic (ABA, logopedie, terapie cu animale, art terapie, terapie ocupațională), timp în care David s-a deschis din ce în ce mai mult.

Acum David vorbește, citește, merge la o școală normală și este pasionat de geografie, călătorii și fotografie. Aparatul de fotografiat este fereastra sa către lume. Imaginile pe care le surprinde sunt spontane și David le publică pe blogul său și pe rețelele sociale, împărtășindu-și pasiunile cu prietenii săi.

Până în prezent, David și-a prezentat fotografiile în șase expoziții personale, primite cu mare bucurie de prieteni, familie și publicul care le-a vizitat.

David a fost invitat să vorbească la TedX Eroilor, unde a militat în discursul său pentru integrarea în societate a copiilor și adulților cu autism. (https://youtu.be/r3quI1cptxA)
În ultimii ani David a devenit o voce cunoscută, care luptă pentru drepturile persoanelor cu autism.

Sprijiniți-l pe David pentru a-și putea continua educația!